Yeni 150 Yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi Hizmet Vermeye Başladı

Son yıllarda artan nüfusu ile daha yüksek kapasiteli, yüksek teknolojiye sahip, sağlık altyapısını güçlendirecek, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılan 150 Yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı. Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz YİĞiT yaptığı açıklamada; Ceylanpınar Devlet Hastanesi toplam kapalı alan 46000 metrekare alana sahip olup,83 hasta odası,150 yatak kapasiteli,17 yataklı diyaliz ünitesi,5 ameliyathane salonu,8 SDL odası,8 yataklı palyatif servis,54 poliklinik odası (9 diş ünitesi), 46 sedyeli Acil müşahede alanı (4 salon), 17 Yoğun Bakım yatağı, 14 küvözlü Yenidoğan yoğun bakım ünitesi,7 yataklı anne oteli, 210 araçlık açık otopark, 38 araçlık kapalı otopark 21 morg ünite kapasitesi ile hizmete başladı. Bugün hizmete açılan hastanemizin ilk bebeği dünyaya gelmiş olup, 3780 gram ağırlığında bir kız bebeği dünyaya gelmiştir. Hastanemize Uğur getirmesini diliyorum. Hastanemizin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız, İl Sağlık Müdürümüze ’de teşekkürlerimi sunuyorum dedi.